HNM | Vizija

I have a dream...

Humanitarian FOR You

Netočno korisničko ime ili lozinka!

Prikaži

Zaboravili ste lozinku?

Zaboravili ste lozinku? Unesite svoju e-mail adresu i poslat ćemo Vam upute za kreiranje nove lozinke.

Greška u sustavu, pokušajte ponovno!

Nazad na prijavu

Close
Menu

Aqua Park

Uvala – koncesija/otkup – pontonima odvojeno za neplivače, napravljen 25x50 m prostor za plivače sa prugama (isto tako za vaterpolo).

Pontoni za sunčanje, veslanje i neke igre na vodi (velika daska za surfanje i vesla se nje, pedaline, tobogan itd), spremišta za čamce i slično - sve prilagođeno okolišu!

Mini Farme

Otkupiti/zakupiti – zemljišta u ruralnim sredinama, zapuštenim sredinama, napuštenim sredinama (Lika, Slavonija, Srijem, Vojvodina), a bogatim po kvaliteti zemljišta, plodnom tlu ili uvjetima za kvalitetnu proizvodnju hrane. Koncept mini farmi za obiteljsko djelovanje, demografsku obnovu, a sve po suvremenom modelu, te sa znanstvenim savjetima i pomoći u stvaranju uvjeta za stanovanje, življenje i rad.

Alternativan izvor energije, bunari, mogućnost navodnjavanja (kap na kap i drugi potrebni modeli). Osigurati otkup proizvedene hrane za potreba samog HNM –a, njegovih centara za djecu i mlade, te za gladnu djecu svijeta.

Sport Park

4-8 nogometnih igrališta sa umjetnom travom, tribine implementirane sa 2 kata smještajnih kapaciteta

4-8 teniskih igrališta - podloga kao na Australian Openu, tribine i 2 kata smještajnih prostora

2-4 rukometna igrališta - mekša podloga za vani, tribine i 2 kata smještajnih kapaciteta

2-4 košarkaška igrališta - mekša podloga za vani, tribine i 2 kata smještajnih kapaciteta

2-4 odbojkaška igrališta - mekša podloga za vani, tribine i 2 kata smještajnih kapaciteta

2 igrališta za odbojku na pijesku, tribine i 2. kata smještajnih kapaciteta

1 skateboard poligon

Atletski stadion - za trening i natjecanje, tribine i 2 kata smještajnih kapaciteta

Multifunkcionalna dvorana - po uzoru na onu u Poreču s cca 5000 sjedećih mjesta i svim pratećim sadržajima, na strani gdje su glavne tribine izgraditi 2 kata smještajnih kapaciteta

SVE KROVNE POVRŠINE PRILAGODITI MONTIRANJU PANELA ZA SOLARNU ENERGIJU ZBOG RASVJETE SVIH OBJEKATA I UŠTEDE NA TIM REŽIJSKIM TROŠKOVIMA, SPORTAŠI ČIJI HUMANITARNI PRILOZI BUDU NAJVEĆI DOBIT ĆE ČAST DA SE SPORTSKA BORILIŠTA ZOVU PO NJIMA.

Eco Techno Park

Povezivanje AQUA PARKA i SPORT PARKA te niz malih samostalnih imanja/farmi čije proizvode otkupljuje HNM za potrebe Aqua Parka i Sport Parka (novim prijevoznim eko sistemom budućnosti - Sky Way Capital).